Lihan tuotanto tulee todennäköisesti eriytymään nykyistä
enemmän tehotuotantoon ja eettisesti tuotettuun
lihaan.
Muuttuuko eettisesti tuotettu liha luksukseksi, jota vain harva kykenee kuluttamaan päivittäin tai viikoittain?
Miten käy tulevaiusuudessa tehotuotetun lihan imagolle?
Onko Suomessa mahdollista tuottaa lihaa välimaastossa?
Lisää aiheesta:Muuttuuko eettisesti tuotettu liha luksukseksi, jota vain harva kykenee kuluttamaan päivittäin tai viikoittain?
Miten käy tulevaiusuudessa tehotuotetun lihan imagolle?
Onko Suomessa mahdollista tuottaa lihaa välimaastossa?
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/munijoiden-veljet-laatulihaksi-1.28679
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti